BLOGG

Eldceremoni på gång 21/12

Det är både fullmåne och vintersolstånd på en och samma dag. Exakt tid 23:23 men evenemanget i Lövören börjar klockan 19:00. : ) När vintersolståndet ifaller är det en tid på året då vi är som mest öppen och mottaglig för förändring till det bättre. Ceremonier har hållits i alla tider just denna dag, och är ett sätt att lämna gamla mönster och annat som inte tjänar oss längre. Moder jord tar emot, transformerar och sänder genom elden ljuset tillbaka till oss. Det kan vara kraftfullt och förändringen sker på energinivå.

Anmäl dig per sms om du vill delta, senast kl. 16.00 21/12 076-765 52 26   

Pris: 200,- / deltagare

Ta varma kläder och skor.

Mer information får du närmare aktuell dag.

Välkommen! 


22.07.2019  En tid har gått sedan jag öppnade upp Complete - helhetshälsa. En underbar tid.. För det är så det känns att få ta emot och vara till hands i människors utveckling och helanden. Samtidigt fortsätter jag att utveckla mig själv. En lite stund varje dag, plus steg för steg till Medicinkvinna. En spännande resa.
God hälsa är 'everyday work'. Reser gör vi hela livet! Och det är en stor glädje att se till att min resa i det här livet är så bra som den bara kan bli. Från den dagen en vis kvinna lärde mig att jag har val har jag valt. Ananda Giri lärde mig om 'happy place'! Och när man väl kommer på det blir det lätt att välja, sig själv, efter sitt hjärta. Att vara sig själv. Att möta utmaningarna, och allt som livet nu kan hitta på att bjuda på.. Men även hur man njuter lite extra av allt härligt och kul. 

Utvecklingen fortsätter även universellt i och med det som kallas uppstigningen. En utmaning för alla oss energiarbetare som valt denna tid att träda in. 

Efter att ha jobba ett år var det dags att gå på ledighet även för mig! En tid jag sett framemot och många var dom glädjeämnen jag tänkt mig! Men tiden hade något annat i beredskap åt mig.. Vila. Stillhet.. Tystnad! Något jag hade gott om förut, men under året av arbete tydligen inte fått nog av. Att fortsätta utvecklas kräver detta av mig. Det har dock varit stråk av frustration och tålamodsbrist! Till viss del typiskt för mig då jag är född Lejon, livet är min scen och jag älskar balansen mellan aktivitet/socialt liv och stillhet/vila. 

Men så kom goa vänner på besök! En dag då vi var nära, i energin, andligheten. Med korten och i naturen. Min stuga där jag bor är nu en upphöjd kraftplats och en stund satt vi vid eldstaden och samtalade.. Vi åkte även till Melderstein. Efter måltid i herrgården strosade vi runt i omgivningarna. Ett lärkträd kallade på oss och jag lade örat mot.. Trädet berättade sin historia, en något kärv, var uppgiven om livstiden.. Vi fyllde på med kärlek! Sedan kallade Picta granarna på oss.  Totalt meditativa, renade vår aura, kramade om oss, förmedlade glädje.. Vi gav, och vi fick!

Det har även varit dagar av mer gemenskap, musik, flirt.. Sol och värme. 

Fackelblomster på gården! En vacker rosablommande ört som talar om att livet ger dig allt du behöver när du behöver, och att du ska tillåta dig att njuta! 

På rätt väg alltså.. : )

En annan blomma som lockat mig i sommar är Älgört. Jag blev sugen att göra något annat av den än att bara torka. Så en dag jag kände var som bäst för att plocka in blommorna tog jag korgen och gick ut. Ca 500 gram senare, rensade jag, lade i blöt och så småningom kokade till saft. Och den blev god, men definitivt inget man dricker varje dag! Den har fortfarande mest sin terapeutiska, verkan plus lite glädjepåfyllning! : ) Så spännande att jag redan går och funderar på vilken blomma jag möjligen ska göra saft på nästa sommar! 

Jag har inga evenemang på gång i sommar. Det är medvetet valt både för att tiden talade för det, och för att jag ville lyssna på den. Den här sommaren behövde jag för min egen utveckling. För att landa och vara NU. 

Det har även varit få tider för sessioner, men jag kommer att öppna upp för mer tid till det framöver! 

Med det vill jag önska en fortsatt fin sommar! 

/ Susanne


10.11.2019 Fröken har kommit långt sedan sist! : ) 

27 oktober blev jag godkänd Medicinkvinna och Shaman. Ett år av studier i en utbildning som haft både bredd och djup. Det som var ett kall har nu blivit verklighet! Nu förstår jag grunderna i shamanismen och kan bl.a praktisera olika tekniker i bl.a shamansk healing. Trumman finns fortfarande med mig och pockar på starkare än någonsin! : ) Runorna är nytt för mig men nornorna har kommit så starkt att jag känner att det är något jag kommer att ägna mer tid åt. Jag har med växternas hjälp skapat tinkturer och elixir. Och det ska bli spännande till våren när allting grönskar på nytt! 


Det har varit trumresor på gång. Många är intresserade och rent av ivriga att få stifta bekantskap med kraftdjur, växter och guider.. Andra vill njuta på en fin energiplats, höra rytmen och landa i naturen. För ett år sedan trummade jag i radion. Nu blir det snart reportage i Kuriren. Tacksamheten är stor och glädjen enorm att även media visar intresse. För det som kanske inte är riktigt vetenskapligt godkänt är ändå så tilltalande för så många. Trummans hör till världens äldsta instrument, och sättet att till moderjords hjärtslag återvända till sig själv och naturen lugnar och jordar. 

Nya platser lockar. Vassholmen bjuder in, Fattenborg har en enormt fin energi och ännu har jag inte trummat på Luppio.

Det finns också tankar och planer på att göra plats för kåta hemma på gården och en lavvu att ha med på resor. Men nu är det vinter. Efter utbildningen känner jag att jag behöver både tid och vila. Jag fortsätter att landa efter det jag nyligen färdigställt. Utbildningens frön får gro och mogna.                                                                I space skapas form, som Jörgen Tranberg brukar säga. 

Hemsidan är uppdaterad! Återkommer.. Nu är det mörkt och kväll! : ) Dags att sova! : ) 

/ Susanne