BLOGG

10.11.2019 Fröken har kommit långt sedan sist! : ) 

27 oktober blev jag godkänd Medicinkvinna och Shaman. Ett år av studier i en utbildning som haft både bredd och djup. Det som var ett kall har nu blivit verklighet! Nu förstår jag grunderna i shamanismen och kan bl.a praktisera olika tekniker i bl.a shamansk healing. Trumman finns fortfarande med mig och pockar på starkare än någonsin! : ) Runorna är nytt för mig men nornorna har kommit så starkt att jag känner att det är något jag kommer att ägna mer tid åt. Jag har med växternas hjälp skapat tinkturer och elixir. Och det ska bli spännande till våren när allting grönskar på nytt! 


Det har varit trumresor på gång. Många är intresserade och rent av ivriga att få stifta bekantskap med kraftdjur, växter och guider.. Andra vill njuta på en fin energiplats, höra rytmen och landa i naturen. För ett år sedan trummade jag i radion. Nu blir det snart reportage i Kuriren. Tacksamheten är stor och glädjen enorm att även media visar intresse. För det som kanske inte är riktigt vetenskapligt godkänt är ändå så tilltalande för så många. Trummans hör till världens äldsta instrument, och sättet att till moderjords hjärtslag återvända till sig själv och naturen lugnar och jordar. 

Nya platser lockar. Vassholmen bjuder in, Fattenborg har en enormt fin energi och ännu har jag inte trummat på Luppio.

Det finns också tankar och planer på att göra plats för kåta hemma på gården och en lavvu att ha med på resor. Men nu är det vinter. Efter utbildningen känner jag att jag behöver både tid och vila. Jag fortsätter att landa efter det jag nyligen färdigställt. Utbildningens frön får gro och mogna.                                                                I space skapas form, som Jörgen Tranberg brukar säga. 

Hemsidan är uppdaterad! Återkommer.. Nu är det mörkt och kväll! : ) Dags att sova! : ) 

/ Susanne