Om mig

Välkommen till Complete - Holistic health!

Jag som driver och arbetar här heter Susanne Shansanshe Sundkvist. 
Min visison är sedan många år att det som jag lärt mig genom åren och som varit väldigt verkningsfullt och bra för mig själv även ska finnas tillgängligt för andra. 
Jag är född med gåvor, men min resa genom livet har gjort att jag bättre kan förstå och omsätta metoderna jag jobbar med. Mina erfarenheter har gett mig kunskpaen att ALLT går att laga. Inget är för svårt. Jag älskar utmaningar och till och med triggas av att se om jag kan.. Och hittills har jag kunnat. Utbrändheter, sömnsvårigheter, bokstavskombinationer, ångest, smärtor.. You name it!
Ingenting har varit för svårt. 
Dem metoder jag arbetar med kommer ofta med kvantfysiska förklaringsmodeller och det forskas framgångsrikt på medvetenhet. I många världsdelar jobbar redan traditionell och alternativ vård sida vid sida. I Sverige har vi inte kommit så långt ännu och här får man fortfarande göra egna val.
Då det finns fler helhetsmetoder än dem jag jobbar med händer det att jag rekommenderar klienter vidare.
Jag har genom åren haft förmånen att få träffa och knyta kontakt med många av Sverige och världens energikunniga. Tillsammans är vi allihopa oerhört viktiga! Vi finns för varandra och våra olika kunskaper gör varje dag skillnad för människor som söker vår hjälp.